ПАРТИЗАН МОРА БОЉЕ Пораз обавезује, Воша инспирише

Тежак пораз против ТСЦ-а на домаћем терену обавезује, сваки сусрет са Војводином мотивише, заједнички је именилац свих порука из Партизановог колектива пред данашњи дерби 17. кола са Војводином, на стадиону Партизана у Београду.
fk partizan
Фото: FK Partizan

Лидеров победнички низ, на који су Бачкотополчани пре седам дана ставили тачку, „црно-бели“ су започели управо у сусрету са данашњим ривалом летос на Карађорђу у Новом Саду победом од 2:0.

То јесте један од разлога њиховом оптимизму и пред ново суперлигашко тестирање, али за тренера Игора Дуљаја знатно важнији моменат представља повратак у састав првог стрелца првенства Матеуса Салдање који је са 10 голова тренутно недодирљив у врху листе стрелаца. Паузирао је због четири жута картона. Охрабрује и могућност да лидеров тренер може да рачуна и на Аранђела Стојковића, који је одсуствовао због повреде стопала. Овога пута, међутим, због вируса, изостаће колико до јуче играч Војводине Немања Николић. Истина, он није био стартер у Партизановом тиму, али је у неколико наврата одлично одиграо улогу џокера с клупе, када је реализацијом (4 гола) или асистенцијама саиграчима приликом постизања гола (4 пута) био у најужем кругу појединаца заслужних за позитиван резултат и прво место на табели.

Улазнице за дерби од јуче су у онлајн продаји, а данас се могу купити на благајнама стадиона у Хумској. Улаз на источну и западну трибину стају 400, а на јужну 250 динара. За место у ложи на западу потребно је издвојити 3.000, а на истоку 2.000 динара.

Утакмица почиње у 15.30 дачова. Пренос је на каналу Арена премиум 1 (А1П).

Л.Б-з

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести