ПАРТИЗАН ПОСЛЕ ЛОШИХ РЕЗУЛТАТА Дуљај остао без помоћника

Иако се очекивало да ће Партизан много боље изгледати на пролеће, највише због тога што су сви заједно прошли припреме, десило се супротно.
s
Фото: Youtube printscreen/ FK Partizan Beograd

Доста осцилирају црно-бели, што је довело до тога да сада каскају седам бодова са Звездом.

И дошло је до одређених промена. Како сазнаје Меридиан спорт, Игор Дуљај је остао без једног од својих асистената. Наиме, Валерио Зудас је напустио Партизан током репрезентативне паузе.

Италијански стручњак се поздравио са играчима током једног од тренинга и најавио свој одлазак. Иначе, Зудас је био задужен за дефанзивни сегмент игре у Партизану, који није био на правом нивоу током читаве сезоне.

Подсетимо, рођени Римљанин се на почетку прошлог лета прикључио Парном ваљку на позив Игора Дуљаја, а претходно је раскинуо уговор са молдавским Шерифом, где је помагао сународнику Роберту Бордину, док је током каријере имао прилику да сарађује и са Стефаном Пиолијем, када је садашњи тренер Милана водио Лацио.

Црно-бели се сада спремају за Вечити дерби, у ком неће моћи да их води Дуљај због четвртог жутог картона који је зарадио против Чукаричког, а под знаком питања је и наступ Александра Јовановића, јер се повредио после судара са Ђорђем Ивановићем и морао је да напусти терен у првом полувремену.

(Меридиан спорт)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести