Партизан промовисао Пешукића, Вујачића и Дингу

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Партизан промовисао је данас нова појачања за наредну сезону Игора Вујачића, Перишу Пешукића и Доминика Дингу.
Partizan FK/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Доскорашњи десни бек подгоричке Будућности Периша Пешукић у Партизану је задужио дрес са бројем два.

"Још као детету сан ми је био да обучем дрес Партизана. Радујем се долазим у Партизан и Београд. Велика ми је част што ће са клупе водити Саво Милошевић", рекао је Пешукић на промоцији у прес сали стадиона у Хумској.

Бивши штопер Зете и црногосрки репрезнентативац Игор Вујачић истакао је задовољство што ће носити црно-бели дрес са бројем пет.

"Пресрећан сам што сам дошао у велики клуб. На мени је да радим и што пре се наметнем, знам какви су обавеза и част носити дрес Партизана. Надам се да ћу оправдати очекивања навијача", рекао је Вујачић.

Доминик Динга у Партитзан је стигао на позајмицу из руског Урала, а навео је да није било дилеме када је добио позив из Хумске.

"Захвалио бих се Партизану и тренеру за овај трансфер. Срећан сам што ћу играти на овом стадиону", рекао је Динга, који ће на леђима носити број 67.

Тренер Партизана Саво Милошевић нови играчима пожелео је добродошлицу.

"Желим им да у Партизану покажу оно што су демонстрирали у својим клубовима. Сигуран сам да ће сарадња бити успешна. Моја искуства са Црногорцима су феноменална, био сам и део стручног штаба Бранка Брновића, а како год коме изгледало, тај народ и државу гледам као свој. По карактеру су другачији од осталих, као што у кошарци имате Динарце и Далматинце, тако и у фудбалу Црногорци лакше носе притисак, а то је у савременом спорту изузетно битино. Зато су и дошли у Партизан", рекао је Милошевић и објаснио зашто је ангажовао младог штопера.

"Најавио сам раније да ћемо неке наше играче покушати да вратимо, а Доминик је један од њих. Надам се да ће потврдити потенцијал из млађих категорија, уверен сам да ће оправдати све што од њега очекујемо у црно-белом дресу", рекао је Милошевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести