Партизан у последњем колу Суперлиге гостује у Новом Саду: С „Карађорђа” се види „Чаир”

Фудбалери Партизана сутра (19. јуна) гостују Војводини на ,,Карађорђу“ (19) у мечу који после дуго времена нема такмичарски значај.
Vosa Partizan1
Фото: Ј. Грлић

Обе екипе пласирале су се у Европу па треба очекивати комбиноване саставе јер управо Београђани и Новосађани у среду играју финале Купа. Бојан Матић, распуцани нападач црно-бели, који је јесенас носио црвено - бели дрес Војводине очекује да шансу добију можда и неки млађи играчи.

- После дуго времена нисмо оптерећени резултатом, па мислим да ће тренер Саво Милошевић прилику дати и неким млађим фудбалерима. И без обзира на све очекујем добру утакмицу, јер када се игра са Војводином увек се нађе мотив. Ја сам у јесеној сезони носио дрес Воша, познајем све играче, тако да ако добијем прилику  покушаћу да постигнем и погопдак. - рекао је Матић. - Новосађани, као и ми, силно желе трофеј у Купу, па мислим да ће и они одмарати неке кључне играче.

Тренер Саво Милошевић потврђује његове речи.

- Биће доста ротације у тиму. Не знам шта планира колега Лалатовић, али мислим да ће и он комбиновати. Добро смо се спремили за утакмицу и желимо победу – јасан је стратег црно-белих.

Појаснио је своје речи потом Милошевић.

- Без обзира ко игра има обавезу да да све од себе јер је фудбалер Партизана. Ово је и даље званична првенствена утакмица и такав ће бити и приступ.

Здравствени билтен за данашњу утакмицу је добар, осим што је још увек повређен Александар Лутовац.

Осврнуо се тренер Партизана и на финале купа, које његова екипа игра у среду, управо против Војводине.

- Дигла се прашина око тога што се меч игра у Нишу, али мени је потпуно свеједно што је изабран баш стадион „Чаир“. Па прошле сезоне играли смо финале на стадиону „вечитог ривала” па се нисмо бунили. Наша обавеза је да будемо прави, где год да се игра.

Милошевић је прокоментарисао и то може ли у првенственом мечу његов колега да сакрије неке карте од њега и изненади га у купу.

- Не, толико се добро познајемо да је то немогуће. Одиграли смо велики број утакмица, тешко да може да буде великих изненађења. Одлучиваће детаљи, трудићемо се да ти детаљи буду на нашој страни – поручио је тренер црно-белих.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести