Партизан вратио искусног везисту ШЋЕКИЋ ПОНОВО У ХУМСКОЈ

​​​​​​​Како Телеграф сазнаје, међу црно-беле се враћа искусни задњи везни Александар Шћекић - договорио је сарадњу на две сезоне.
s
Фото: Youtube Printscreen/FK Partizan Beograd

Шћекић је имао важећи уговор са Хапоелом из Хаифе, али је по позиву из Хумске сам преузео на себе да се ратосиља израелског клуба, отпутовао на преговоре и испословао раскид, па у Хумску стиже као слободан играч на тржишту.

Репрезентативац Црне Горе је планиран као један од задњих везних у ротацији, али изнад свега, рекосмо већ, као подршка стручном штабу у свлачионици, усмеравању младих фудбалера, којих ће у наредној сезони бити више него обично.

Шћекић је каријеру стварао у црногорским клубовима Беране, Ловћену, Бокељу, Јединству из Бијелог Поља, после чега се обрео у Турској, односно Генчлербирлигију. Амгажовао га је Зоран Бата Мирковић, познајући га из А селекције Црне Горе, у смирај лета 2018. године И, иако је ушао на мала врата, због свог осноса и пожртвовања је постао миљеник навијача.

У Хумској је играо од помете 2018. до јанура 2022. године, када се обрео у пољском Заглебју из Лубина, али је тај клуб напустио после неколико месеци због финансијских проблема. Прешао је у Дибу из Уједињених Арапских Емирата, а потом у Хапоел из Хаифе.

ПРВА ИЗЈАВА ШЋЕКИЋА НАКОН ПОВРАТКА У ПАРТИЗАН: "Много рада и напора пред нама"

Александру Шћекићу је ово други мандат у Хумској, претходно је црно- бели дрес носио у периоду од 2018. до 2022. године, пише  Телеграф.

Александар Шћекић, црногорски репрезентативац и донедавно играч изралеске Хапоел Хаифе, који је у црно-белом табору био од 2018. до 2022. године, вратио се у Партизан са којим је потписао уговор на две сезоне.

Одмах након потписивања уговора, Ивица Краљ, спортски директор Партизана је истакао да је свестан његових квалитета и тога колико је значио екипи.

- Мислим да је излишно говорити колико је Шћекић значио Партизану док је био у клубу у свом првом мандату и колико ће његов повратак обрадовати, како навијаче, тако и све нас који знамо какав је његов допринос као играча на терену. Шћекић је неко ко и у срцу носи црно-белу боју и неизмерну љубав према клубу и са највећим амбицијама се вратио у овој сезони -  рекао је Ивица Краљ на потписивању уговора.

Своје одушевљење повратком није крио ни сам Шћекић:

- Кад одеш из Партизана тек онда видиш колика је твоја љубав према клубу и да све што радиш не може да се мери са емоцијом коју осећаш када изађеш пред своје навијаче! Даћу све уз ове момке да се Партизан у овој сезони врати на трон! Много рада и напора је пред нама, али смо спремни - изјавио је црногорски репрезентативац.

Шћекић ће у Партизану носити дрес са бројем 19.

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести