Павловић: Јувентус је велики клуб, али сам фокусиран на Салцбург

РИМ: Фудбалер Салцбурга и српски репрезентативац Страхиња Павловић потврдио да је добио понуду да пређе у торински Јувентус, преноси италијански "Газета дело спорт".
с
Фото: Youtube Printscreen

Италијански лист наводи да су се скаути Јувентуса окренули Павловићу, пошто је Јакуб Кивиор прешао из Специје у Арсенал за 25 милиона евра.

"Јувенутус је био заинтересован за мене, али нисам био у Торину. Јувентус је велики клуб. Увек је част када ваше име повезују са таквим клубом, али сада сам тренутно фокусиран на Салцбург. Желимо да направимо добре резултате у лиги, купу и Лиги Европе. Видећемо шта ће да буде у будућности", рекао је Павловић.

Он је рекао да је велики пријатељ са нападачем Јувентуса Душаном Влаховићем, пошто су обојица фудбалера поникла у Партизану.

"Провели смо доста времена заједно у репрезентацији. Увек је уживање играти са њим. Желим да се Душан врати у добру форму што пре, Јувентусу је потребан Влаховић", додао је Павловић.

Фудбалер Салцбурга играо је за Србију на Светском првенству у Катару.

"Никада нећу да заборавим своје прво СП и гол који сам постигао против Камеруна. Међутим, сигурно је да смо могли да остваримо бољи резултат на Мундијалу", закључио је Павловић. Павловић (21) је поникао у Партизану, а у Салцбург је стигао прошле године. Он је пре Салцбурга играо за Базел, Серкл Бриж и Монако. Српски фудбалер има уговор са аустријским клубом до јуна 2027. године.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести