Пеле се опростио од Марадоне: Волим те, Дијего

РИО ДЕ ЖАНАЕИРО: Легендарни бразилски фубалер Пеле емотивно се опростио од преминулог Аргентинца Дијега Арманда Марадоне.
p
Фото: Youtube Printscreen

"Бог фудбала" преминуо је 25. новембра од последица срчаног удара, а Пеле се још једном опростио од Марадоне, објавом на Инстаграму.

"Данас је седам дана откако си отишао. Многи су волели да нас упоређују читавог живота. Био си геније који је очарао свет, чаробњак са лоптом у ногама, истинска икона фудбала, али поврх свега, за мене ћеш увек бити велики пријатељ још већег срца. Знам да би свет био много боље место да се мање упоређујемо, а више да се дивимо једни другима", написао је Пеле уз објављене заједничке фотографије са Марадоном.

"Зато желим да кажем да си неупоредив. Твој пут је обележила искреност и на потпуно уникатан начин си нас научио да морамо више да говоримо ''волим те''. Твој брзи одлазак ми није дозволио да то кажем, па ћу написати: ''Волим те, Дијего''. Мој велики пријатељу, хвала ти на свему што смо прошли. Једног дана, на небу, заједно ћемо играти фудбал. И биће то први пут да се радујем, а да нисам постигао гол. Учинићу то када те будем загрлио", навео је Пеле.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести