Пешић званично у Звезди: Да заједно вратимо титулу

БЕОГРАД: Нови нападач Црвене звезде Александар Пешић потписао је данас трогодишњи уговор са црвено-белима и поручио да ће уцинити све како би се шампионски трофеј вратио на стадион Рајко Митић.
Fudbalske vesti

"Хвала људима из Звезде што су се потрудили да ме ангажују. Велика је част постати члан овог клуба и даћу све од себе да вратимо титулу. Нисам још увек потпуно спреман, поцео сам са тренинзима пре десетак дана, али верујем да ћу бити за друго коло квалификација за Лигу Европе", рекао је Пешић, досадашњи члан Тулуза на званичној промоцији.

За њега се прво интересовао Партизан, али како је истакао, он лично није разговаро са црно-белима."Од првог момента сам се чуо само са људима из Звезде и знао сам - ако се враћам у Србију, враћам се само у Звезду. Желели су ме и неки клубови из иностранства, али као што видите сад сам овде“, истакао је некадашњи млади и једном А репрезентативац Србије.

Пешић је прошлу сезону био на позајмици у Аталанти, није се наиграо, али тврди да је напредовао и да се у Србију враћа као бољи играч.Он још није изабрао број, али највероватније ће носити 45.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести