Пикси: Чека нас екстремно тешка утакмица у Азербејџану

БАКУ: Екстремно тешка утакмица и екстремно тежак противник чекају нас у Азербејџану и са тим сазнањем морамо да уђемо у утакмицу и завршимо је на начин на који желимо, изјавио је данас селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси.
dragan stojkovic piksi FSS
Фото: ФСС

Он је на конференцији за медије у Бакуу истакао да ће екипа показати озбиљан приступ и да после добрих игара против Ирске и Португала сада има још већу обавезу да настави тако и усрећи навијаче Србије.

"Ово што смо приказали у последње две утакмице је добар путоказ, видим и да су навијачи задовољни. Могу да обећам да ћемо се увек борити, играти за гол више, бити тим који увек напада и не боји се ниједне екипе, уз сав респект према свима", истакао је Стојковић.

Према његовим речима, не постоји ниједна лака утакмица.

"Играчи су довољно паметни, знају шта је потребно да раде, без обзира на име противника, а са моје стране ће добити све потребне информације", истакао је Стојковић.

Српски репрезентативац Филип Ђуричић поновио је старо правило да је свака следећа утакмица најважнија и најтежа.

"Битно је да Азербејџан да схватимо исто као Ирску и Португал. Можда Португал има већи индивидуални квалитет, али неће нам бити лакше. Морамо да изађемо сконцентрисано, мотива нам не недостаје, увек је тако кад се игра за своју земљу. И најбитније је што схватамо да неће бити лако", истакао је Ђуричић.

Утакмица трећег кола А групе квалификација за Мундијал између Азербејџана и Србије игра се сутра од 18 сати у Бакуу.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести