ПИКСИ ПОСЕТИО ЖИВКОВИЋА, МЛАДЕНОВИЋА И ЂУРИЧИЋА Тројица Срба бриљирали у грчком првенству

АТИНА: Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић посетио је током викенда у Атини српске репрезентативце Андрију Живковића, Филипа Младеновића и Филипа Ђуричића.
dragan stojkovic piksi FSS
Фото: ФСС

У саопштењу ФСС се наводи да је Стојковић синоћ на стадиону "Апостолос Николаидис" посматрао дерби меч седмог кола Суперлиге Грчке између Панатинаикоса и ПАОК-а (2:2).

Један гол за екипу ПАОК-а постигао је Живковић, док је Младеновић био асистент за изједначујући погодак Панатинаикоса у 96. минуту. У првих 70 минута утакмице, колико је провео на терену, одличну партију у дресу Панатинаикоса пружио је и Филип Ђуричић.

"Све у свему много разлога за добро расположење стратега 'орлова', који је у Атини имао планиран сусрет и са играчем АЕК-а Мијатом Гаћиновићем, али је репрезентаивац Србије био спречен због својих обавеза и пута са екипом на Крит.

Фото: Фудбалски савез Србије

Пре повратка у Београд наш селектор је разменио утиске о утакмици и актуелним темама са тренером Панатинаикоса Иваном Јовановићем, који је пожелео Србији пласман на Европско првенство и успех у предстојећа два меча у октобру", саопштио је ФСС.

Стојковић ће у петак да саопшти коначан списак играча за октобарски циклус квалификација за Европско првенство 2024. године. Окупљање и почетак припрема је за седам дана у СЦ ФСС у Старој Пазови. Србија ће 14. октобра играти са Мађарском у Будимпешти, док ће три дана касније дочекати Црну Гору у Београду.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести