Пижон: Звезда иза себе има сјајну сезону

БЕОГРАД: Легендарни фудбалер Црвене звезде Владимир Петровић Пижон позвао је све звездаше да пруже подршку екипи, упркос поразу од Партизана у полуфиналу Купа, јер је освојена трећа узастопна шампионска титула.
p
Фото: Youtube Printscreen

"Звезда иза себе има сјајну сезону, трећу титулу и другу Лигу шампиона у низу. То је резултат за понос сваког звездаша. Критике на рачун резултата у дербију су већ изнесене и нема потребе да их понављам, сви у Звезди су их чули и верујте врло озбиљно схватили. Међутим, сви Звездини навијачи треба да остану уз клуб и ову екипу", рекао је Петровић.

Четврта Звездина звезда констатује да су ови момци заслужени, убедљиви шампиони државе.

"Сви знамо да се пехар не осваја на једном мечу да је за то потребан континуитет и квалитет, а Звезда је то апсолутно показала и ове године. Видео сам податак да је ово Звезди трећа титула без победе у дербију, а да их Партизан има чак девет и - ником ништа".
Петровић додаје да је потребно подржати и тренера Дејана Станковића.

"Те 1996. је Дејан Станковић играо и сигурно ће му то помоћи да се екипа и он брзо тргну. Он има подршку клуба да настави са радом и потрудићемо се да му обезбедимо мир, а биће још дербија за доказивање. Нећемо дозволити да још једно велико име изгубимо као тренера на пречац, због пораза у полуфиналу Купа од 1:0. Максимална подршка Дејану".

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести