ПЛЕЈ-OФ СУПЕРЛИГЕ ЗА ФУДБАЛЕРКЕ Спартак - Војводина 3:0 (0:0)

Најбоља женска екипа Суперлиге оправдала је улогу фаворита и решила дерби убедљиво у своју корист, Спартак – Војводина – 3:0.
Spartak - Vojvodina
Фото: ŽFK Spartak

Младе фудбалерке Војводине приказале су једну од бољих партија у последњих пар сезона, али домаћин је искуством и квалитетом освојио бодове.Квалитетно је било прво полувреме, Спартак је имао неколико добрих прилика,али је Ђапићева блистака на голу новосадског тима, па се на одмор отишло без ичије предности.

Друго полувреме почело је уз знатно агресивнију игру Новосађанки. У 48. минути Трбојевићева је упутила леп шут ка голу Милице Костић, али је лопта отишла изнад оквира гола. У 60. минуту Спартак је повео, Тијана Матић убацила је лопту у шеснаестерац гошћи а  Нина Дорин ју је главом спровела у мрежу.Овај погодак прилично је  уздрмао и деморалисао Новосађанке, које су се повукле у одбрану. 

У 75. минуту домаће су повећале на 2:0, када је Сара Павловић извела корнер, Ђапићева је била највиша у скоку, али јој лопта испала из руку, да би је Виолета Словић послала у мрежу. Коначни резултат поставила је Нина Дорин у 90. минуту, после спектакуларног продора Тијане Филиповић кроз Вошину одбрану.

СУБОТИЦА: Градски стадион, судија: Марина Вишњић (Крагујевац). Стрелци: Дорине у 60. и 90. и Словић у 75. минуту.

ЖФК СПАРТАК: Костић, Крстаноска (Бака), Вајда, Словић, Фрајтовић, Плеулер, Аиме, Филиповић, Дорине Нина, Павловић, Матић (Кричак).

ЖФК ВОЈВОДИНА: Ђапић, Денда, Белован, Милић, Буркерт (Плавшић), Савановић, Ивановић, Трбојевић (Гајдобрански), Делић, Марјановић (Ступар), Јоновић.

 

                                                                С. Р.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести