ПОБЕДА ФУДБАЛЕРА КАБЕЛА: Борац из Шајкаша без шанси крај Штранда

Фудбалери Кабела уписали су нову победу у Српској лиги група Војводина.
fudbal
Фото: С. Шушњевић

Пулени Милоша Пенића одиграли су солидан меч и савладали Борац из Шајкаша.

Прво полувреме протекло је у знаку домаћих који су имали теренску иницијативу и лако су стварали шансе. Брзо су дошли до голова преко Луке Милисављевића и Алексе Батос, а обојица су се у листу стрелаца уписали након прекида.

У оба наврата асистент је био капитен Кабела Слободан Новаковић. Наставили су са нападима Новосађани и у потпуности су доминирали у првих 45 минута.

У наставку сусрета чинило се да гости могу да изненађења, али је средином другог дела Кованушић из редова Борца добио директан црвени картон због безобзирног старта са леђа. Након тога било је јасно да ће бодови остати у Новом Саду.

Кабел – Борац 2:0 (2:0)

НОВИ САД: Игралиште Кабела, гледалаца: 350. Судија: Јанковић. Стрелци: Милисављевић у 21. и Батосу 36. минуту за Кабел, а за. Жути картони: Милисављевић (Кабел), а Мирковић и Малешевић (Борац). Црвени картон: Кованушић у 61. минуту (Борац).

КАБЕЛ: Богуновић, Марјановић, Батос, Новаковић, Сердар, Петровић, Апостоловски, Вујошевић (од 76. Инћић), Милисављевић, Максимовић (од 65. Глишовић), Јелић.

БОРАЦ: Петровић, Девушић, Парошки, Аћимовић, Мирковић, Максимовић, Гргић, Малешевић, Кованушић, Бугарин, Радиновић.

 

В. Г.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести