ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА 173. "ВЕЧИТИ ДЕРБИ" између Црвене звезде и Партизана

Данас је почела продаја улазница за 173. "вечити дерби" који је на програму у субиту 20. априла са почетком у 18 часова, саопштено је на сајту Фудбалског клуба Црвена звезда.
1
Фото: ФК Црвена звезда

"Обавештавамо све звездаше, да су карте за 173. "вечити дерби" од данас у онлајн продаји", саопштено је на сајту клуба уз линк који води ка онлајн куповини улазница за оне који не желе на благајне стадион "Рајко Митић".

Звезда има четири бода више од Партизана и дерби би могао да реши, али и да закомпликује шампионску трку, у зависности од исхода меча.

"За све активне чланове клуба, нашу породицу, обезбедили смо право приоритетне куповине од 11. до 13. априла. Један члан може да купи максимално четири карте. Од недеље, 14. априла све евентуално преостале карте биће пуштене у слободну продају за све звездаше. Зато буди део 173. вечитог дербија, Звездиног пролећа и борбе за седму узастопну титулу", закључује се у клупској објави на сајту.

Цена улазница су: Север – 700 динара, Исток – 1100 динара, Запад – 1300 динара, Трибина "Синиша Михајловић" – 2500 динара.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести