ПОГЛЕДАЈТЕ! ЈОШ ЈЕДНОМ О УТАКМИЦИ КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА РЕГИОН: Пљуштале су суспензије, покренута истрага (видео)

Након што је скандал у утакмици прве лиге Црне Горе између Младости и Дечића одјекнуо друштвеним мрежама и медијима у целом региону, реаговао је Фудбалски савез Црне Горе.
Youtube Printscreen/MontenegroTV
Фото: Youtube Printscreen/MontenegroTV

Они су дали саопштење на својој званичној страници, а ми вам саопштење преносимо у целости.

- Предузимајући мере и радње из своје надлежности, а у вези са дешавањима на утакмици 22. кола 1. КФЛ између ОФК Младост - Дечић, Такмичарска комисија ФСЦГ поднела је Дисциплинској комисији предлог за покретање дисциплински поступак против играча ОФК Младост Цеклић Звонка, због основане сумње да је починио дисциплински преступ из члана 92. Дисциплинског правилника.

У вези са Предлогом Такмичарске комисије ФСЦГ, Дисциплинска комисија покренула је дисциплински поступак против играча ОФК Младост Цеклић Звонка, због учешћа у неправилностима из члана 92. Дисциплинског правилника ФСЦГ, и суспендовала га до доноси се одлука Дисциплинске комисије.

Истовремено, председник Фудбалског савеза Црне Горе је, у складу са Дисциплинским правилником ФСЦГ, наложио Дисциплинском инспектору ФСЦГ да, у складу са одредбама Дисциплинског правилника, покрене истражне радње у вези са предметном утакмицом, све са циљем утврђивања чињеница и околности о могућем учешћу клубова, функционера клуба и других играча у нерегуларности игре.

Фудбалски савез Црне Горе очекује да ће и Управа полиције и Државно тужилаштво предузети све активности из своје надлежности како би се расвијетлиле све околности у вези са овом утакмицом, а у том циљу им ФСЦГ апсолутно стоји на располагању, истакнуто је у саопштењу.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести