ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Судија Радаковић ипак пријавио Дуљаја!

Чак 12 дана од инцидената на мечу Партизан – Напредак (0:1), судија Никола Радаковић пријавио је Игора Дуљаја.
s
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

Шеф струке Партизана биће, вероватно, новчано кажњен због увреда и тешких речи упућених главном арбитру током и после утакмице 26. кола шампионата Србије.

После дужег „размишљања“ млади новосадски арбитар пресавио је табак и детаљно објаснио догађаје из Хумске, поготово по окончању бурног дуела. Свашта се чуло током и после сусрета фудбалера Партизана и Напретка. Судије су, заједно са делегатом Звонком Јевремовићем, дуже време напуштале терен.

Како је истакнуто у запису Николе Радаковића, тренер Партизана више пута се уз увреде обраћао њему и колегама. На срећу, захваљујући присебности актера, избегнут је физички контакт шефа струке црно-белих са главним судијом.

У финишу утакмице, искључен је и Марко Јовановић, асистент у стручном штабу Партизана.

Млади тренер упутио је судији увреде и погрдне речи. Имаће и отежавајућу околност – није био пријављен у званичном протоколу, нити присутан на предвиђеном месту приликом контроле уписаних лица уочи меча.

Лошим је оцењено и понашање осталих људи на клупи Партизана.

Да невоља буде већа, заказало је и обезбеђење по окончању меча. Напуштање терена дуго је трајало, судије су се потом нашле и на мети навијача.

Утакмица у Хумској требало би ускоро да добије епилог и пред Дисциплинском комисијом Фудбалског савеза Србије.

(Спорт клуб)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести