После пораза од Црногораца „орлићи“ забележили победу у пријатељском дуелу са Македонијом

У другој пријатељској утакмици, коју је наша У-21 репрезентација одиграла у два дана, наши младићи су, после минималног пораза од Црне Горе у Петровцу, савладали одговарајућу селекцију Македоније.
srbija do 21, fss
Фото: FSS

Утакмица је донела готово такмичарску игру с обе стране, о чему говоре  три црвена картона.

У српском тиму било је доста промена у односу на утакмицу с Црногорцима, јер је Ђоровић желео да провери све играче које је позвао за ову акцију и види на  кога и колико може да рачуна у наредном периоду, пошто су овога пута позвани били момци рођени 1998. године и касније. У тиму Србије од првог минута заиграла су и двојица чланова Војводине – Александар Месаровић и дебитант Никола Гајић, а тренутак одлуке збио се у 58. минуту, када је Алекса Терзић постигао гол и донео радост нашој екипи.

А. П.

Србија Македонија 1:0 (0:0)

ПОДГОРИЦА: Игралиште Спортског центра ФСЦГ, судија: Шарац. Стрелац: Терзић у 58. минуту. Жути картони: Ђорђевић и Тричковић (Србија). Црвени картони: Бирмамчевић (Србија),  Руфати и Трајановски (Македонија) у 40. минуту.

СРБИЈА: Станковић (Марковић), Величковић, Бошњак, Јоковић (Машовић), Терзић (Аyић), Месаровић (Рачић), Тричковић, Бирманчевић Ђорђевић, Гајић (Јовељић), Златановић.

МАКЕДОНИЈА: Бођиновски, Јованов, Тошески, Трајановски, Руфати, Ристповски, Атанасов, Здравковски, Трапановски. Митровски, Тодороски.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести