После пораза од Козаре, Бечеј остао без тренера

Одмах после пораза од Козаре из Банатског Великог Села (1:2), тренер Бечеја Милан Белић поднео је оставку.
lopta2
Фото: pixabay.com

- Усвојили смо оставку шефа стручног штаба, а с њим одлази и тренер Дејан Чокорило. УО ће се сутра састати да види шта нам и како даље ваља да чинимо. Имамо у клубу тренера који може да води тренинге ове недеље, при чему мислим на спортског директора Милоша Андрића, који је и тренер голмана, тако да ћемо имати континуитет у стручном раду - рекао је Недељко Васић, потпредседник ОФК Бечеја 1918.

У актуелној сезони Белићев учинак остварен у девет утакмица јесу само две победе, један нерешен резултат и чак шест пораза, уз гол-разлику 10:18, што је довољно само за тренутно претпоследње место на табели. Његов укупни скор од када је сео на клупу Бечејаца, а које је предводио у 26 утакмица, износи девет победа, пет нерешених сусрета и 12 пораза. Све то је мало за иоле упечатљивији утисак, па је растанак био неминован. Само се чекао тренутак када ће до њега да дође, а екипа Козаре је, ни крива ни дужна, о томе пресудила.

У гостујућој екипи био је расположен дојучерашњи играч Бечеја Илија Ердељан, који је из два покушаја постигао два голова. Да зло буде веће, исти тај фудбалер није био по вољи тренеру Белићу, а судбина је, ето, одредила да баш он кумује његовом одласку.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести