После велике борбе Металац и ТСЦ нерешено у Горњем Милановцу

Металац - ТСЦ 0:0
fudbal
Фото: Tanjug (Z. Žestić, ilustracija)

Фудбалери ТСЦ-а наставили су серију сјајних резултата овог пута ремизирали су са врло снажном екипим из Горњег Милановца,а што је интересантно да под вођством новог тренера Ненада Крстајића још увек нису примили погодак.

И у Горњем Милановцу Тополчани су одиграли добар меч, били су врло близу победе, али ипак на крају нерешен резултат је најреалнији исход овог сусрета.

Прву већу прилику имали су домаћи фудбалери, али ударац Зоћевића је замало промашио мрежу. Како је меч одмицао фубалери ТСЦ-а преузели су иницијативу и два пута опасније су запретили. Међутим, оба пута домаћи фудблери успели су да спрече погодак, додуше са малим прекршајем међутим пиштаљка судије се није чула.

И у другом полувремену настављена је жустра игра, домаћи фудбалери су стриктно покривали најопаснијег нападача Лукића а и Станојев и Зец су били добро чувани тако да се углавном играло између два шеснаестерца Можда најбољу прилику гости су имали у 57. минуту када је голман Полексић напустио своју мрежу а Зец је са 30 метара промашио празан гол иако није имао тежак задатак, јер је био сам .

У финишу меча и домаћи су имали прилику, Престиж је побегао својим чуварима изашао сам испред голмана Филиповића али је голман Тополчана реаговао изванредно и успео  одбрани снажан ударац.

 

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: без гледалаца, судија: Милановић (Ћуприја) Жути картони: Престиж (Металац).

МЕТАЛАЦ: Паулетић, А. Васиљевић,  Рогач, И. Милићевић, (Катанић),  Влалукин, И. Макћимовић (Јокић.), Крајишник, Пецељј, Зочсевић,  Престиж, Цветковић.

ТСЦ: Н. Филиповић, М. Петковић, Антонић, Бабић, Н. Петровић,  Томановић, Зец, Бањјац (Милићевић, Ђјаковац, Станојев (Тумбасевић) – Лукић

 

Г. К.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести