Празник фудбала у Бачкој Тополи: ТСЦ дочекује црно-белог лидера

БАЧКА ТОПОЛА: Фудбалери ТСЦ-а, на својој Арени, данас дочекују екипу Партизана у дербију 14. кола Суперлиге, с уверењем да могу квалитетно да се супротставе фавориту и да га победе.
t
Фото: Marko Petković veruje u snagu ekipe TSC-a

В.д шеф стручног штаба Мирко Јовановић каже да његов тим спремно дочекује утакмицу против лидера и да верује како ће се, пред својом публиком, представити у најбољем светлу.

- После два пораза у претходним утакмицама, очекујем да у предстојећој заиграмо много боље - додао је Јовановић. - Утакмица с Партизаном ће бити празник фудбала у Бачкој Тополи и читавом региону, уједно и прилика да наши момци дају максимум могућности и одиграју партију којом ће и они, али и бројна публика бити задовољни.

Јовановић је нагласио и то да утакмица против Партизана свим играчима пружа велики мотив да остваре што бољи резултат и да покажу добру игру.

- Нема потребе да посебно мотивишем екипу. Играмо на свом стадиону и пред нашим навијачима, па је најбитније то да поправимо утисак с утакмице против Пролетера, која је била доста слаба. Надам се повољном резултату, јер, као екипа, увек идемо на победу и тако ће бити и данас - додао је Јовановић.

Потенцијални репрезентативац и одбрамбени играч Бачкотополчана Марко Петковић истакао је да се нада лепој, отвореној и атрактивној  утакмици.

- Партизан има једну од најбољих постава у последње време. Први је на табели и у одличној је форми, али ни ми се нећемо предати. Знамо да имамо шансу и пробаћемо да је искористимо. Играћемо пред нашом публиком, сигуран сам и пред пуним стадионом, па знам да ће нам подршка навијача много значити - категоричан је био Петковић.

Утакмица ТСЦ - Партизан игра од 13.30 часова.

С. Стоиљковић - А. Предојевић

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести