Предраг Говедарица блистао јесенас у дресу Кабела

Фудбалери  Кабела данас почињу припреме, а у клубу не крију жењу да се укључе у борбу за највиши пласман у Првој лиги  и покушају да се домогну елите.
Ј. Грлић/Предраг Говедарица амбициозан
Фото: Ј. Грлић/Предраг Говедарица амбициозан

Новајлија у лиги је јесенас играо нападачки фудбал што је дало резултате мимо очекивања. За такав приступ највеће заслуге има  стручни штаб, на челу са Зораном Васиљевићем,а од играча су се истакли голман Вуклиш, најбољи стрелац екипе Караћ и посебно најискуснији Предраг Говедарица. Иако је у клуб стигао последњи  и пропустио првих пет кола искуством и знањем водио је екипу веома успешно.

- Сада ми је  жао што нисам при првом контакту прихватио позив директора Милутиновића, али у том моменту сам размишљао да каријеру приводим крају и кренем у тренерске воде – каже  Говедарица.

Да још увек није за пензију Говедарица је потврдио јесенас, играо је сјајно,  постигнута је четири гола и имао неколико асистенција.

- Ми смо баш  сложна дружина, увек идемо на победу и трудимо се да тренерове замисли спроведемо на терену.Сем у Новом Пазару, ни у једном мечу нисмо подбацили, што нам је донело пуно радости и највише победа у лиги. Искрено жалим за одузетим бодовима, јер да није било тога јесењи део завршили бисмо на лидерској позицији. Но, без обзира на то сматрам да елитна лига за нас није недостижна.

Одмор је прошао, крећу припреме за наставак првентва.

- Саветовао сам саиграче да  на паузи не смеју да се запусте јер је континуитет најважнији у спорту. И ваљан колектив је од изузетне важности, јесенас смо личили на много озбиљну екипу,нема разлога да тако не буде и на пролеће.Клупске амбиције су нам знане и заиста ћемо дати све од себе да бисмо их и остварили. 

По свему судећи, екипа ће остати на окупу и плус биће појачана.

- Веома битно да остане овај играчким кадар, који ће сходно амбицијама бити надограђен са неколико појачања. Зато апелујем на неколико играча који размишљају да оду да добро извагају да ли је то за њихове каријере добро.Јесенас смо били компактана екипа и искрен да будем било ко да нам се прикључи мораће да прође период прилагођавања, па бих из тог разлога волео да останемо на окупу – поручио је Говедарица,  који је спреман да  и на пролеће пружа одличне партије, из жељу да Кабел стигне до историјског успеха. 

М. Поповић  

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести