Пријатељска утакмица: Дивошани изненадили Звезду

Комбиновани тим новосадског трећелигаша Црвене звезде поражен је минималним резултатом од одличне екипе Хајдука.
fudbal/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Диктирали су гости темпо, имали иницијативу и неколико прилика да још у првом делу квалитетну игру крунишу вођством али је одбрана домаћих на челу са Николом  Главичанином  вредним Урошем Милорадовићем и покретљивим капитеном Николом Милићем  одолевала.

У наставку је након соло продора Владимир Савићевић прецизним ударцем савладао Лапчића што се испоставило био  гол за коначан епилог.

Мада је екипа из Дивоша преко стрелца одлуке Савићевића и Симића могла на крају да постигне још који гол и дође до убедљивије победе.

Због недоличног понашања  из игре је искључен Мастило, који се некоректно понео према судији Димитријевићу.     

Црвена звезда  - Хајдук (Д)  0:1  (0:0)

НОВИ САД: Игралиште са вештачком подлогом СЦ“Сајмиште“. Гледалаца 100. Судија: Димитријевић (Нови Сад). Стрелац: Савићевић у 54. минуту.  

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Главичанин, Бошковић, Дугалић, Костић, Мастило, Милорадовић, Милић, Давидовић,Стојаковић, Ђурић. Играли су још: Лапчић, Јовишић, Михајловић, Караћ, Поповић, Бургић.

ХАЈДУК: Радић, Стевић, Совиљ, Бајат, Несторовић, Бојић, Вујановић, Шућак, Загорчић, Миленковић, Милојевић. Играли су још: Ћурувија, Лукић, Мандић, Халиловић, Скорупан, Вељковић, Симић, Драгојловић, Савићевић.

М. По.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести