Пријовић: Верујем да су навијачи уз нас; Спајић: Фаворити смо

СТАРА ПАЗОВА: Српски фудбалски репрезентативци Александар Пријовић и Урош Спајић поручили су да су мотивисани да направе повољан резултат на почетку Лиге нација против Литваније и Румуније.
EPA-EFE/GEORGIOS KEFALAS
Фото: EPA-EFE/GEORGIOS KEFALAS

"Срећан сам што сам дошао да играм за моју репрезентацију, моју нацију. Сви смо мотивисани да остваримо добар старт, забележимо победе у обе утакмице и будемо први у групи, што нам је циљ", рекао је Пријовић новинарима у Кући фудбала у Старој Пазови.

Нападач ПАОК-а уверен је да ће нови играчи брзо да се уклопе у национални тим.

"И ја сам се брзо уклопио, помогли су ми саиграчи максимално. Тако ће бити и сада. Важно је да сви заједно учинимо све како бисмо остварили добре резултате", рекао је Пријовић, додајући да је дуел са Црном Гором дерби, а да су Румуни по квалитету слични њима.

Пријовић се нада да ће навијачи дати велику подршку на старту Лиге нација, јер после Литваније српски фудбалери дочекују Румунију на стадиону Партизана.

"Прво гледамо Литванију, али надам се да ће бити доста навијача који ће бити уз своју репрезентацију. Имали смо фантастичну подршку против Грузије, амбијент је био феноменалан. И сада желимо што пуније трибине, а на нама је да будемо на висини задатка".

Признао је и да очекује да игра, али да је, као и сви, у служби екипе и репрезентације.

"Важно је да будем спреман а уколико будем имао минутажу, на мени је да је искористим".

Дефанзивац Краснодара Урош Спајић истиче да су амбиције велике у Лиги нација.

"На папиру смо фаворити и желимо да остваримо добре резултате. Зашто не бисмо победили сваки меч у групи? Треба добро да се спремимо, не бојимо се никога и на терену ћемо показати ко је бољи", каже Спајић.

Он није желео да коментарише списак играча говорећи да то није његов посао, али је констатовао да су сви у репрезнтацији квалитетни и нико случајно није добио позив.

О Литванији каже да је незгодна и "тврда", али да је Србија фаворит као и против Румуније.

Изабраници Младена Крстајића сутра путују у Литванију, где их у петак очекује утакмица у Виљнусу 20.45.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести