Припреме почела и Слога из Остојићева

Фудбалери Слоге из Остојићева, под вођством тренера Филипа Савића и Владимира Попића, почели су припреме за пролећни део првенства у Суботичкој подручној лиги.
М. Митровић/Тренинг првотимаца Слоге из Остојићева  
Фото: М. Митровић/Тренинг првотимаца Слоге из Остојићева  

У јесењем делу првенства Слога је заузела високу четврту позицију, уз очекивања да се задржи при врху табеле.

Председник Слоге Живко Зец истиче да је четврто место у јесењем делу првенства са 28 освојених бодова и челна позиција на табели фер-плеја у лиги највећи успеху клупској традицији од 95 година. Такође наглашава и значајним опредељење да се као тренер ангажује Филип Савић, што се јесенас показало као добро решење.

- Остварили смо јесенас највише победа у гостима, а на листи стрелаца лиге на другој позицији је наш голгетер Небојша Баук. Дисциплина је на завидном нивоу, што се потврђује на терену и доприноси све бољим резултатима, па се трудимо да побољшамо услове за рад свих селекција у клубу - наглашава Зец.

Сви играчи из јесење полусезоне остали су у клубу, изузев 18-годишњег голмана Лазара Радића, који се вратио у Тиса из Падеја, а стиго је неколико играча да ојачају позиције у тиму. Нови играчи су Игор Момчилов и Зоран Терзин из новокнежевачког Обилића, Младен Молнар из Бикова и Огњен Јолић из Чоке.

Тренинзима првог тима прикључена су петорица кадета рођених 2005. године, а опредељење руководства клуба је да се настави и појача рад на подизању сопственог подмлатка. За руководиоца омладинске школе именован је Радислав Васин, који ће настојати да реализује план и програм рада омладинске школе, који обезбеђује будућност фудбала у Остојићеву.

Првотимци Слоге тренирају на свом стадиону, а за уигравање и брушење форме прва утакмица за 6.фебруар је заказана против Будућности из Српске Црње, затим са Бачком из Пачира и Војводином из Новог Милошева, а генералка уочи наставка првенства биће против Јединства из Српског Крстура.     

М. Митровић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести