ПРИПРЕМНЕ УТАКМИЦЕ Омладинци Воше надиграли Темеринце

Омладинци Војводине су бољом и ефикаснијом игром поготово у другом полувремену савладали војвођанског лигаша Слогу.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Војводина (омладинци) - Слога (Т) 2:0 (0:0)

НОВИ САД: СЦ“Сајмиште“, глелаца  100. Судија: Пјевац (Темерин). Стрелци: Ву.Богдановић у 70. и Мартинкевич у 72. минуту.

ВОЈВОДИНА: Дражић, Луковић, Кљајић, Обрадовић, Батос,Матковић, Радмиловић,  Рајак, Пантић, Шавија, Новевски. Играли су још: Зувић, Грек, Ђурковић, Јеленковић, Ђурић, Нијемчевић, Ве. Богдановић, Недељковић, Мартинкевич, Ву. Богдановић, Пи­ргић.

СЛОГА: Шовљански, Ћук, Н. Томић, Зелић, Теофиловић, Марковић, Свитић, Мијаиловић, Татић, Л.Томић, Пожарев. Играли су још: Пролић, Ергарац, Бановић, В.Ђурђевић, Росић, П. Ђурђевић.

Омладинци Војводине су бољом и ефикаснијом игром поготово у другом полувремену савладали војвођанског лигаша Слогу. У првом делу играло се борбено између два шеснаестерца. Једину прилику која је „мирисала“ на промену резултата имао је Шавија у 43 минуту. Одлично га је упослио Пантић,али је центарфор Војводине из идеалне позиције пребацио гол.

У наставку су тренери Бајић и Давидовић шансу пружили тренутним ресположивим снагама. Сигурно је стратег Војводине могао да буде задовољнији не само због два постигнута гола већ и због одличне игре. Темеринце је у игри одбранама држао голман Шовљански, али није могао ништа да учини након паса Ђурића и прецизног ударца из близине Вукашина Богдановића. Два минута касније Нијемчевић је између последњих редова гостију дубинским пасом пронашао Мартинкевича, а овај утрчао у казнени простор и сместио лопту у мрежу.

У понедељак омладинци Војводине одлазе у Кучево на десетодневне припреме.

        М. П.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести