Пролетер и на Брдо по бодове

Најпријатније изненађење у прва четири кола Супер лиге Србије је новајлија у лиги Пролетер.
Superliga Srbije: Meč Proletera i Voždovca Foto: Dnevnik.rs/F. Bakić
Фото: Суперлига Србије: Меч Пролетера и Вождовца Фото: Дневник.рс/Ф. Бакић

Тренутни пласман на пето место уз седам освојених бодова и позитивном гол разликом 8 датих и пет примљених голова ни највећи оптимисти нису прижељкивали.И поред одличне игре у табору чете са Слане баре жале за прокоцканом победом над Напретком у последњим секундама утакмице..Одличну партију са Напретком пружио је стамени штопер Александар Андрејевић. Поред одбрамбених задатака имао је лепу прилику да удвостручи предност, али је његов ударац завршио тик изнад пречке.

- По ономе шта смо демонстрирали током меча заслужили смо победу. Одиграли смо тактички зрело на време постигли гол, имали неколико ситуација да увећамо резултат. Недостајало нам је мало више концентрације у фази напада, наравно и у финишу меча када је Напредак готово без и једне зрелије шансе успео да изједначи. Још увек не могу да верујем да утакмицу нисмо добили - објашњава Андрејевић.

Пролетер у суботу гостује на Бановом брду Чукаричком који има бод више.

- Током протеклих дана радили смо квалитетно, а што је најважније реми са Напретком ставили смо ад акта и сву енергију усмерили ка Чукаричком. Има „Чука“ одличан тим, квалитетних појединаца предвођених Овусуом, Бирманчевићем, Мудринским и осталима.  И ми имамо наших адута - истакао је на крају један од последњих бедема Пролетера Александар Андрејевић. После дужег времена екипи се прикључио и млади Срђан Шћепановић  који се опоравио од тешке повреде зарађене  Динамом из Врања.

-  Добио сам незгодан ударац, страдали су ми лигаменти колена. Оперисан сам на Спортској клиници у Риму. Иза мене је мукотрпан рад, који се исплатио јер сам се ових дана прикључио раду са екипом и уколико све буде по плану званичан повратак у мечеве за бодове очекујем у другој половини септембра - истакао је Шћепановић.

        М. Поповић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести