ПРОЛЕТЕР НА ПРИПРЕМАМА У ТУРСКОЈ Прва провера са Шахтјором

НОВИ САД: Фудбалери новосадског Пролетера отпутовали су у  Анталију, где ће наредне две недеље имати одличне услове да се ваљано припреме за наставак првенства.
proleter 1
Фото: Фудбалери Пролетера на Сланој бари, фото: Приватна архива

Екипа са Слане баре је одиграла две припремене утакмице и обе изгубила (Чукарички и Бродарац), што није за бригу с обзиром на то да је екипа у тренажном процесу.

- И поред два неуспеха задовољни смо радом и професионалним приступом играча. Мимоишле су нас повреде па одлазимо у Турску са планираним играчким кадром - каже тренер у стручном  штабу Секула Рашиован.

На списку путника нашло се и неколико новајлија.

- Агилна управа довела је неопходна појачања, па ће голман Перић, Смиљанић, Караклајић, Јоковић, Весић,Бацановић и Илић појачати конкуренцију. Место у екипи никоме није загарантовано, сви ће морати  својски да се труде да би изборили место у екипи.   Одиграће Пролетер четири  утакмице у Турској са веома квалитетним ривалима.


Од Петрића до Илића

Пут Анталије, поред стручног штаба( Бранко Жигић, Немања Миљановић, Секула Рашиован, Душан Бројчин, Марко Прентовић, доктор Данијел Жупић, физиотерапеути Стефан Димитров и Љубинко Илић, економ  Славко Јеремић) отпутовали су ови играчи: Никола Петрић, Никола Перић, Иван Кнежевић, Синиша Бабић, Угљеша Радиновић,Лазар Марјановић, Александар Танасин, Горан Смиљанић, Милан Миросављев, Алекса Пејић, Бојан Ковачевић, Огњен Митровић, Стефан Чоловић, Срђан Шћепановић, Душан Јоковић, Пинто Леандро, Илија Лукашевич, Милорад Балабановић,Бранислав Јовановић, Анес Рушевић, Александар Андрејевић, Слободан Новаковић, Петар Караклајић, Урош Весић, Данило Бацановић и Јован Илић.


- Радићемо у одличним условима, а имаћемо провере са учесником Лиге шампиона Шахтјором из Доњецка,пољским суперлигашем ЛКС – ом, Ордабасием  из Казахстана и Железничарем  из Сарајева. Пошто се у Турској налази много екипа могућа је и још нека провера. Надамо се да ће нас, као и у Новом Саду, време послужити, а на нама је да одличним радом спремни дочекамо премијеру у настваку шампионата  са Војводином – поручио је Рашиован.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести