Пролетер намеран да у Суботици прекине голгетерски пост

Фудбалери Пролетера након минималног пораза у Новом Саду од Младости, четвртог дуела без датог гола, данас гостују Спартаку  у Суботицу.
 Srđan Čolović (Proleter) Foto:Dnevnik.rs
Фото: Срђан Чоловић (Пролетер) Фото:Дневник.рс 

За разлику од екипе са Слане баре, Спартак је у војвођанском дербију, у Сенти, са ТСЦ остао непоражен, однео је бод голом у судијској надокнади(2:2).У предходној међусобној утакмици на „Карађорђу“славили су Суботичани, па  фудбалери Пролетера желе да  се реванширају.

- Неколико утакмица губили смо после солидне игре и много пропуштених шанси.  У такве убрајам и ону са Спартаком  на “Карађорђу” где смо се прописно испромашивали и онда поражени голом са беле тачке. У неку руку сами смо криви за тренутан пласман, мада по ономе што смо показали вредимо више од 12. места на табели. Потребан нам је само један добар резултат да се вратимо, условно речено, у нормалу.Можда ћемо га остварити у Суботици – нада се искусни Милан Миросављев.

Спартак је тренутно у ситуацији да се до краја полусезоне бори за место које води у плеј – оф и свакако ће ићи на победу против Сланобараца.

- Имају добру екипу, коју  предводи искусни трнер Гаћиновић, па не чуде њихови последњи успеси, у које се убраја и освојен бод у Сенти. И поред кризе резултата и великог респекта према ривалу идемо у Суботици са намером да коначно прекинемо низ лоших резултата  и онај неефикасности који нас прати више од 360 минута. Време је да и ми нападачи  донесемо превагу, да постигнемо гол, што је један од предуслова да дођемо до резултата који прижељкујемо, а то је сваки сем пораза. Обећавам да ћу све учинити да се уз помоћ другова упишем у стрелце, јер без голова нема ни бодова  – поручио је Миросављев.

Тренер Бранко Жигић нема већих кадровских проблема, ван строја су Митровић и Ковачевић док сви остали играчи конкуришу за стратну поставу.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести