Пролетер вредно тренира на Златибору

Иза стручног штаба и фудбалера Пролетера је 10 дана припрема које у идеалним условима  спроводе на Златибору.
branko zigic
Фото: Youtube Printscreen

Одиграо је млађи новосадски Суперлигаш и контролну утакмицу, савладао је екипу Рад, а по приказаној игри било је очито задовољство квалитетним издањем и ефикасној игри.

- Изузетно сам задовољан досадашњим радом и игром . Очито нам пријају феноменални услови који играчима дају додатни стимуланс. Мене и сараднике уз оне искусне радује професионални приступ млађих фудбалера који испуњавају све задатке како би се наметнули, - каже Жигић.

Стрелци против Рада били су искусни Андрејевић, Паповић  који  је још увек на скенеру и новајлија Виктор Живојиновић.

- И поред напорних тренинга и евидентно „тешких ногу“ били смо доминантни у пољу, имали посед лопте, стварали прилике, постигли три гола. Све су то показатељи квалитетног рада. Ако овако наставимо  на добром смо  путу да да се уиграмо - рапортира Жигић.

Пролетер на Златибору остаје до среде. Јуче су сланобарци играли са Спартаком.

- До поласка за Нови Сад имаћемо још две провере са Слогом из Пожеге и Јавором из Ивањице - каже Жигић.


Жигић задовољан жребом

Са пуно пажње пратио је шеф струке Пролетера Бранко Жигић жреб за нову сезону.

- Имамо солидан распоред на старту трке за бодове домаћини смо Раду, потом гостујемо новајлији Бачкој, дочекујемо Металац  и Црвену звезду.Имамо лепу прилику да трећу сезону откако се такмичимо у елити отворимо на прави начин победом, и до сусрета са шампионима на конто ставимо још који бод.


Поред повратника голмана Владана  Елесина  и Младена Галића (ТСЦ) уговор са Пролетером потписао је крилни нападач Вождовца Виктор Живојиновић. Бивши члан млађих селекција Црвене звезде.

На Златибору на скенеру стручног штаба је доста младих талентованих играча Бродарца са којима ће млађи новосадски суперлигаш потписати уговоре,а неке послати на калење. Међу новајлијама је талентовани нападач Бошко Паповић (24) који је минуле сезоне играо за скопски Работнички.   

М. Поповић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести