Прозиванo руководство ФК Војводине на Карађорђу

После трећег гола којим су Суботичани и практично решили утакмицу, стадионом “Карађорђе” проламало се “Управа напоље”, чиме су гледаоци изразили велико незадовољство збивањима на терену.
Incident na Karadjordju
Фото: Ј. Грлић/Драгослав Вуковић (стоји у свечаној ложи) и Душан Мијић (лево од њега)

Председник клуба Душан Мијић и председник Надзорног одбора Драгослав Вуковић били су на мети тих повика, па је у једном тренутку и полицијски одред специјалаца био принуђен да уђе на западну трибину и успостави какав-такав ред. Поједини гледаоци кренули су ка руководећем двојцу новосадског клуба и читава ситуација била је више него непријатна, па и опасна због могућности да ескалира.

- После овог срамног пораза наше екипе, право је гледалаца да изразе своје незадовољство - рекао је Душан Мијић. - Купили су улазнице и тиме стекли могућност да негодују. Међутим, не схватам појединце који су се залетали ка ложи и питам се шта би било да не постоји она ограда која тај део гледалишта дели од оног где су смештени остали гледаоци и навијачи. Порази се у спорту дешавају, али ово није био начин за цивилизовану комуникацију. Чинимо све да клуб извучемо из распада и зато не прихватам начин на који су појединци реаговали.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести