ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ Кабел у Крушевцу за нове бодове

Фудбалери Кабела су против Жаркова (1:1) пропустили прилику да остваре четврту победу победу и учврсте се на првој позицији, али и бод је за новајлију у лиги, ипак, задовољавајући. Екипа са новосадског Штранда не би имала ништа против да у среду у Крушевцу против Трајала освоји бод.
kabel
Фото: Екипа Кабела, фото: А. Василић

– Одлазимо на мегдан једној озбиљној екипи, предвођеној тренером Гораном Лазаревићем, у којој је много искусних играча, попут Радовановића, Јовановића,Степановића... Надам се да ћемо у једном од најфудбалскијих градова, на стадиону Младости, у одличним условима моћи да покажемо шта знамо и умемо и да досадашњи резултати нису случајност, већ плод квалитетног играчког кадра и  ваљаног рада - каже тренер Зоран Васиљевић.

Осврнуо се Васиљевић на коректно суђење у претходним колима.

- Није нам нико крив што у прошлом колу нисмо победили. Промашили смо три зицера. Радује ме изузетно поштено суђење, поготово у мечу са Жарковом . Надам се да ће судије наставити у истом тренду и да ћемо узроке неуспеха налазити у  нашим грешкама.

Меч у Крушевцу пропустиће капитен Стефан Петровић и нападач Коста Дражић.

- Не треба трошити речи колико нам значе ова двојица играча, али ништа се ту не може учинити. Радује нас долазак искусног Предрага Говедарице, који је у предходном мечу показао да ће бити право појачање. Прави је пример  за већуну младих играча којима је ово дебитантска сезона у овом рангу. Очекујем од момака да пруже максимум у Крушевцу,  а онда ни резултат коме се потајно надамо ваљда  неће изостати  - нада се Васиљевић.

М. Поповић

Бачка гостује Златибору

На програму су утакмице 7. кола Прве фудбалске лиге Србије. Састају се - ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Металац - Смедерево, БЕОГРАД: Синђелић - Раднички (К), Графичар – Нови Пазар, Жарково - Динамо,  ЧАЈЕТИНА: Златибор - Бачка, КРУШЕВАЦ: Трајал - Кабел, ЛАЗАРЕВАЦ: Колубара - Раднички (П), ДОБАНОВЦИ: Будућност - Земун.  Утакмице почињу у 16.30 сати, осим меча у Крушевцу који се игра у 18, и окршаја у Горњем Мкилановцу и Лазаревцу који су на програму у 20  сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести