ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ: Младост ГАТ ,,са креча" до бода

Фудбалери Младости ГАТ ремијем са Смедеревом завршили су јесењи део такмичења у Првој лиги Србије.
lopta1
Фото: pixabay.com

Домаћи играчи Младости ГАТ су солидно стартовали меч и претежно се играло на половини Смедеревљана. Имали су неколико солидних шанси изабраници Душана Бајића, али је реализација била лоша. Терен је био натопљен водом што је утицало на квалитег игре. Иако су Новосађани били конкретнији Смедеревљани су стигли до вођства у 39. голом Немање Обрадовића. Гости су извели слободан ударац са 30 метара удаљености од гола Гатоваца, а лопта је стигла до Обрадовића који ју је неометан шутнуо у гол Младости.

У наставку сусрета обе екипе су имале успоне и падове. Новосађани се нису предавачи храбро су нападали, док су гости имали нешто дефанзивнију тактику и претежно су претили из контри. У надокнади времена један од дефанзиваца гостију је играо руком у свом шеснаестерцу па је судија Миленковић оправдано досудио најстрожу казну, а са беле тачке прецизан је био Милан Јокић и тако донео бод Новосађанима.

Младост ГАТ - Смедерево 1:1 (0:1)

НОВИ САД: Стадион ,,Карађорђе", гледалаца: 100. Судије: Миленковић. Стрелци: Јокић (п) у 92. минуту за Младост ГАТ, а Обрадовић у 39. минуту за Смедерево.

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Илић, Танасин, Вукчевић (од 75. Вујаклија), Живковић (од 54. Ђуричић), Видовић, Балабановић (од 54. Јокић), Абаџија, Бугарин, Поповић, Чечарић.

СМЕДЕРЕВО: Јовић, Ћорковић, Костић, Стојковић, Димитријевић, Н. Јовановић (од 78. А. Јовановић), Илић (од 59. Панић), Луковић, Обрадовић, Ивић, Пиргић.

В. Г.

Резултати

Младост ГАТ - Смедерево 1:1

Дубочица - Инђија 2:1

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1155
Најновије вести