Прва утакмица баража за попуну Сремске фудбалске лиге

У Путинцима је одиграна прва утакмица баража за попуну Сремске фудбалске лиге. Састали су се ПСК Путинци (трећепласирана екипа у Међуопштинској лиги Срем) и Митрос (15. место у Сремској лиги). Играло се на температури од 38 степени, па је било тешко и седети на трибинама, а камоли трчати за лоптом.
Дневник/Екипа ПСК из Путинаца нада се пласману у Сремску лигу
Фото: Дневник/Екипа ПСК из Путинаца нада се пласману у Сремску лигу

Али, и поред велике врућине утакмица је била веома занимљива. Бројна публика видела је  пет голова, лепе потезе, шансе и два фудбалска мајстора, у домаћем тиму Прредрага Коyу, а код гостију Слободана Сантрача. Победника прве утакмице одлучио је шут Мудрића са беле тачке.Један играч гостију играо је у свом шеснаетерцу руком и судија је показао на пенал.Путинци су стекли предност на свом терену, гости су постигли два гола, па нема никакве дилеме да ће и реванш утакмица бити веома занимљива.

Имамо добар резултат за реванш, за седам дана у Сремској Митровици.Могли смо резултатски и боље да прођемо. Верујем да смо задовољили игром многобројне навијаче оба тима – рекао је тренер Митроса Спасоје Тубић.

Милош Буновић, тренер ПСК Путинаца, мисли другачије и каже:

Заслужили смо и убедљивију победу, бар са два - три гола разлике, толико смо били доминантнији на терену.Верујем да ћемо у реваншу  одбранити ову победу. Само да у Митровици проради шут Предрага Коyе.Ако се то деси, а верујем да хоће, играћемо у Сремској лиги – оптимиста је тренер Путинаца Милош Буновић.  

Б. Рокнић

ПСК Путинци - Митрос 3:2 (2:2)

ПУТИНЦИ: Стадион крај Кудељаре, гледалаца 500, судија Максимовић (Инђија). Стрелци: Бакић у 28, Вукотић у 38.и Мудрић у 67. (из пенала) за ПСК Путинце, Сантрач у 17. и 42.. за Митрос. Жути картони: Зекановић (ПСК Путинци), Панић, Мијић (Митрос).

ПСК ПУТИНЦИ: Милошевић 6, Квочка 6 (Петровић), Зекановић 7, Бркић 7, Пејовић 7, Алимпић 6, Мудрић 7, Бакић 7 (Јовановић), Коџо 7, Адамовић 6, Вукотић 7 (Гњатовић).

МИТРОС: Савић 6, Панић 6, Дрча 6, Бабић 7, Максимовић 7, Мијић 7, Аћимовић 7, Билић 7(Макитановић), Малиновић 7, Сантрач 8, Мачвански 6 (Николић).

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести