ПРВИ БАХАРОВ ПОРАЗ, Вождовац одржао "ЧАС ФУДБАЛА" Звезди

БЕОГРАД: Фудбалери Вождовца победили су данас на свом терену екипу Црвене звезде резултатом 3:2 (2:0) у утакмици петог кола Суперлиге Србије.
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

Био је то први пораз новог тренера Барака Бахара на клупи црвено-белих, уједно и прекид серије од 15 узастопних победа против Вождовца.

Голове за Вождовац постигли су Борисав Бурмаз у 5, Михајло Нешковић у 44. и Данило Теодоровић у 61. минуту.

Стрелци за госте били су Милан Родић у 74. минуту и Гелор Канга у 91. минуту са беле тачке.

Домаћа екипа је успела током првог полувремена да после две грешке играча Црвене звезде дође до два лака гола.

Црвена звезда није успела у наставку да наметне свој ритам и после још једне грешке, опет је до гола дошла екипа Вождовца.

Тек у финишу самог меча притисак гостију је уродио плодом, али то није било довољно за преокрет.

"Црвено-бели" су под вођством Миодрага Божовића 2017. године баш на крову против Вождовца поражени истим резултатом, после чега су изгубили сваку шансу да освоје титулу.

"Противник нас казнио за промашаје"

Тренер фудбалера Црвене звезде изјавио је након утакмице да је противник казнио промашаје његове екипе.

Некад се деси да константно нападате, али да противник искористи промашаје. Мислим да је 3:0 било превише, али да смо искористили шансе из првог полувремена и са старта другог дела игре, победили би. Морамо да научимо из овог и да добром игром у наредном периоду узвратимо навијачима који су и данас били сјајни, истакао је Бахар.

Додаје да екипи значи подршка навијача упркос поразу.

Значи нам скандирање, али смо нажалост изгубили. Ипак, били смо добри до данашњег меча и навијачи то препознају. Наравно, не волимо да губимо, али и то се дешава и потрудићемо се да будемо бољи већ у наредној утакмици, закључио је Бахар.

Екипа ТСЦ-а, која је данас била боља од ИМТ-а,  је после ове утакмице лидер првенства са 13 бодова, Црвена звезда је друга са 12 бодова, док је Вождовац трећи са девет бодова.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести