ПСЖ продаје Нејмара због Мбапеа

ПАРИЗ: Челници Пари Сен Жермена спремни су да у летњем прелазном року продају Нејмара ако добију праву финансијску понуду за бразилског фудбалера, преноси "Л''Екип".
s
Фото: Youtube Printscreen

Француски спортски лист истиче да челници ПСЖ-а не желе више да толеришу понашање Нејмара, који је у лошим односима са Килијаном Мбапеом. Бразилски фудбалер има уговор са париским клубом до јуна 2025. године. Он је и даље најскупљи фудбалер света, али на терену није показао шта се од њега очекивало, пошто је требало да буде носилац игре са Лионелом Месијем и Мбапеом.

"Л'Екип" даље наводи да је Мбапе продужењем уговор са ПСЖ-ом доказао да је тренутно прво име париског клуба. Француски лист пише да су се Нејмар и Мбапе удаљили и да су у лошим односима.

Манчестер јунајтед, Манчестер сити, Ливерпул, Реал и Бајерн не желе Нејмара, а у овом тренутку само Њукасл може да ангажује бразилског фудбалера. Међутим, он у овом енглеском фудбалском клубу не жели да игра.

"Нејмар је задовољан у Паризу. Нико нам није рекао да је Нејмар на продају. Прошле године смо били притиснути да Нејмар продужи уговор и то смо и урадили. То је све што знамо", рекао је за француски лист извор близак бразилском фудбалеру.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести