Рад против шампиона у борби за опстанак, Раднички на Вошу

Утакмицама 35. кола Суперлиге, које су на програму сутра и у среду, наставља се фудбалски шампионат Србије. Један од најзанимљивијих дуела одиграће Рад и Црвена звезда.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

Црвено-бели су у претходном колу одбранили титулу шампиона, али ће на Бањици имати довољно мотива, јер ће тријумфом бити у прилици да сруше границу од 100 освојених бодова.

Са друге стране, Рад се грчевито бори за опстанак, а низ од чак четири узастопна тријумфа прекинули су у прошлом колу поразом од Металца.

Изузетно занимљиво биће у дуелу екипа која се боре за опстанак. У Ивањици ће Јавор, који је у последњих осам мечева само једном претрпео пораз, дочекати Пролетер који је у последњих шест утакмица уписао само бод.

"Сламку спаса" Инђија ће тражити у дуелу са већ отписаном Мачвом, као и Нови Пазар у мечу са последњепласираном Бачком.

Нишки Раднички и Вождовац, у борби да сачувају елитни статус, очекују тешки испити у утакмицама са Војводином, односно против Младости из Лучана.

Да ли је и колико трага на Партизана оставио изненадни одлазак Асана из тима, показаће дуел са екипом ТСЦ.

Распоред 35. кола Суперлиге - уторак: Јавор - Пролетер, Младост - Вождовац, Напредак - Чукарички, ОФК Бачка - Нови Пазар, Радник - Спаратк (18 сати). Среда: Инђија - Мачва, Партизан - ТСЦ, Војводина - Раднички, Златибор - Металац (16 сати), Рад - Црвена звезда (18.05).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести