Расуло у Наполију, играчи ангажовали обезбеђење

Ситуација у фудбалском клубу Наполи не престаје да буде напета, пошто се играчи италијанског клуба након сукоба са председником Аурелиом Де Лаурентисом налазе у страху од напада навијача, због чега су појединци ангажовали лично обезбеђење, преносе италијански медији.
n
Фото: EPA-EFE CIRO FUSCO

Ужарена атмосфера створена је након што су фудбалери Наполија одбили наредбу председника клуба да остану у карантину након лоших резултата, јављају РТС и Танјуг.

На мети вандала ове недеље били су Пјотр Зјелински и Алан. Бразилцу су навијачи упали у дом, викали и оштетили инвентар.

Због тога је, како пише Коријере дело Спорт, Калиду Кулибали запослио телохранитеље како би чували породицу и њега све време.

Жена Лоренца Инсињеа, који је под ударом да му се одузме капитенска трака јер је такође био један од предводника у сукобу са Де Лаурентисом, напустила је град због новонастале ситуације.

Тотални хаос влада у клубу из Напуља и неће се скоро смирити јер је Де Лаурентис спремио казну за играче одузимањем 25 одсто од плате.

У целу причу уплетени су навијачи Наполија, познати и по томе што су већ неколико пута пљачкали "своје" фудбалере попут Единсона Каванија, Марека Хамшика, Езекијела Лавеција, Аркадијуша Милика..

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести