РЕДАР НАСРНУО НА ГОСТУЈУЋЕ ИГРАЧЕ Зрењанинци нападнути у Руми

Након утакмице Српске лиге Војводина Први мај (Рума) – Раднички (Зрењанин) одиграног у Руми, из табора Зрењанинаца стижу примедбе да су чак три члана гостујућег тима физички нападнута.
1
Фото: Facebook/FK Radnički Zrenjanin - zvanična prezentacija

Утакмица је завршена поделом бодова, али, бар према тврдњама зрењанинске екипе и поделом батина, због чега ће вођство клуба са Бегеја упутити жалбу Фусбалском савезу Војводине око организације меча.

Наводно, двојица играча су ударена, ни мање, ни више, у свлачионици, са спољне стране кроз прозор, од једног редара. Дешавало се у току другог полувремена.

Није се могло доћи до имена ни после контакта са клупским посленицима, све је завештано ћутњом, док жалба не стигне у просторије ФСВ.

Прича се да је, мимо рестриктивног простора, нападнут и један од званичника Радничког, а да су током полувремена у судијску свлачионицу улазила непозната лица...На понашање играча и тренера Првог маја, гости немају примедби.

- Чуо сам да се нешто дешавало, али ништа нисам видео и не бих о ономе што се причало после утакмице и јуче. О томе ће да се огласи клупско руководство и не могу да говорим о нечему што се одиграло далеко од мога видокруга – изјавио је помоћни тренер Зрењанинаца Срђан Закић.

(Спортски журнал)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести