Реми Чукаричког и ТСЦ-а, Младост боља од Спартака

БЕОГРАД: Фудбалери Чукаричког и ТСЦ-а ремизирали су на Бановом брду 0:0 у утакмици 31. кола Суперлиге Србије.
fudbal
Фото: pixabay.com

Истовремено, Младост је у Лучанима савладала Спартак 1:0, док су Вождовац и Пролетер ремизирали 1:1.
Резултати и стрелци 31. кола:

Чукарички - ТСЦ 0:0

Младост - Спартак 1:0 (Бојовић 55),

Вождовац - Пролетер 1:1 (Хајдин 20 - Томовић 58. пенал).

ЧукаричкиТСЦ 0:0

БЕОГРАД: Стадион Чуаричког, судија: Широки (Смедерево). Жути картони: Доцић, Шапић (Чукарички), Дамјановић, Томановић (ТСЦ).-

ЧУКАРИЧКИ: Петровић, Каменовић (Тошић), Шапић, Танасијевић, М. Стевановић, Мијаиловић, Доцић – Савић (Ергелаш), Д. Пантић (Ковач), Чоловић (Каљевић) – Д. Јовановић (Ракоњац).

ТСЦ: Филиповић, Петровић, Дамјановић, Бабић (Антонић), Петковић, Томановић, Зец, Бањац (Ђаковац), Милићевић, Станојев (Дуроњић), Лукић.

У мечу измешу Чукаричког и ТСЦ- а се очекивало више, међутим , тимови су се определили да бране свој гол, па правих прилика је било само неколико и на крају мреже су остале нетакнуте.

Брђани су боље отворили утакмицу и већ на почетку после корнера Пантића, Чоловић је са три метра погодио стативу. Како је меч одмицао Тополчани су, ипка, били бољи. После лепе комбинације и центаршута Зеца, Лукић је са седам метара погодио пречку. Десетак минута касније гости су имали још бољу прилику. Лукић је лепо проиграо Бањца, који је са десетак метара погодио голмана Петровића. У финишу првог почувремена и Брђани су имали две прилике после центаршутева, али нису били прецизни.

Други део игре почео је у лаганом ритму. Двадесетак минута играло се између два шеснаестерца, очигледно је и један и други тим био задоољан ремијем. У 79. минуту домаћини су имали добру шансу, али је нису искористили. После слободног ударца Доцића, Ракоњац је тукао главом, али слабо поред гола. Само минут касније покушао је и Лукић из слободног ударца, али је његова лопта прохујала изнад пречке. Недуго затим опет је исти играч био у прилици, али је голман Петровић добро реаговао.

Г. Ковач

Недеља:

Јавор - Црвена звезда (15 сати), Партизан - Раднички Ниш (19 сати). Понедељак: Инђија - Бачка (16 сати), Радник - Металац, Напредак - Мачва, Рад - Нови Пазар, Војводина - Златибор (18 сати).

Табела:

Црвена звезда 86 бодова,

Партизан 74,

Чукарички 62,

Војводина 60,

Радник 48,

Спартак 47,

ТСЦ 46,

Пролетер 44,

Младост 42,

Раднички Ниш 38,

Вождовац 38,

Металац 38,

Јавор 37,

Нови Пазар 36,

Рад 33,

Напредак 32,

Инђија 30,

Златибор 22,

Мачва 21,

Бачка 16.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести