РЕМИ ВОШЕ НА БРДУ ЗА КРАЈ Чукарички - Војводина 1:1 (0:1)

БЕОГРАД: Сезону у Суперлиги Србије фудбалери Војводине завршили су ремејим са Чукаричким. У утакмици коју је испратило невреме Воша је била боља и заслужила да победи.
vojvodina cukaricki1, jgrlic
Фото: Ј. Грлић

Сусрет у последње време два љута ривала протекао је у јаком темпу, са много дуела, борби на средини терена. Домаћи су у старту били нешто опаснији, али су упадали у офсајд замке Вошиних играча. Прво веће узбуђење виђено је ипак пред голом "брђана" када је Ђурић шутирао искоса, али без резултата. Од тог тренутка Војводина је преузела иницијативу, претила из свих позиција.

Трудили су се изабраници Радована Кривокапића, покушавали и ударцима из даљине, али непрецизно. Офанзивна игра гостију била је мач са две оштрице, брђани су користили сваки простор па је тако у 25. минуту Доцић из близине покушао главом, замало преко гола. Али, иницијатива се Војводини исплатила нешто касније, после центаршута са десне стране Зукић је главом савладао Стевановића.

Само мало касније Видосављевић прети за Чукарички, а лопта погађа пречку. У 33. минуту после лепе акције умало гол за Вошу није постигао Гајић, али је Стевановић одбранио. Развила се борба на стадиону Чукаричког, Мудрински је на муке ставио Симића, а голман Војводине одлично одбранио.

Прилику да можда реши све дилеме имао је Зукић, али се по наквашеном терену у одсутном тренутку оклизнуо и шанса је пропала. По потпуно ненормалним условима за игру, по кишовитом и ветровитом времену, играчи оба тима све више су покушавали са дистанце, али су голмани били сигурни. Чукарички је имао шансу за изједнчење после корнера, али нико није успео да скрене лопту у мрежу. Ипак, брђани су нешто касније постигли гол, али он поништен због офсајда. У 60. минуту  на семафору је 1:1.

Видосављевић је успео некако да прође кроз неколико играча Војводине и смести лопту у мрежу. Чета Радована Кривокапића по сваку цену је желела победу па је тако велику шансу имао и Ђурић, али је Стевановић успео да одбрани.

Меч је завршен новом великом приликом Војводине, али је по готово поплављеном терену Бјековић није добро снашао и шанса је пропала.

И. Лазаревић

 

БЕОГРАД: Стадион Чукаричког, гледалаца 500, судија: Живковић (Ниш), стрелци: Видосављевић у 60. за Чукарички, а Зукић у 26. минуту за Војводину. Жути картони: Стојановић, Ђорђевић (Чукарички), Лазаревић, Зукић, Веселиновић (Војводина).

ЧУКАРИЧКИ: Стевановић 7, Доцић 6,5, Мудрински 6,5 (Тедић 6), Видосављевић 7, Копитовић 6, Каменовић 6, Стојановић 6, Игњатовић 6, Луковић 6,5 (Вирманчевић 6), Ђорђевић 6 (Ковач), Шапић 6.

ВОЈВОДИНА: Симић 6,5, Лазаревић 7, Саничанин 6, Ђурић 7, Граовац 6, Зукић 7, Јаковљевић 6,5 (Бјековић 6,5), Митошевић 6,5, Веселиновић 6, Топић 6 (Месаровић), Гајић 6,5 (Нешковић).

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести