Реми Звезде и Цељеа, Бувач на трибинама

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су против словеначког Цеља 1:1 (0:0) у четвртој утакмици на припремама у Турској.
zvezda celje
Фото: ФК Црвена звезда

Звезда је повела голом Жељка Гаврића у 84. минуту, док је два минута касније изједначио Иван Божић.

Био је то други реми екипе Дејана Станковића ове зиме, након Вардара, уз победе против кипарског Ариса, пољске Арке и бугарског Лудогореца.

Утакмицу је уживо са трибина посматрао Жељко Бувач, дугогодишњи сарадник чувеног немачког тренера Јиргена Клопа, а однедавно спортски директор Динама из Москве.

Наредни меч Црвена звезда игра у среду 5. фебруара против словачке Дунајске Стреде.

Црвене звезда – Цеље 1:1 (0:0)

БЕЛЕК: Терен: СЦ „Регнум“. Судија: Кемал Оген (Турска). Гледалаца: 50. Стрелци: Гаврић у 83. минуту за Црвену звезду, а Божић у 85. минуту за Цеље.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гајић (од 46. Гаврић), Панков, Милуновић, Конатар, Вулић (од 61. Јованчић), Иванић (од 46. Николић), Вукановић (од 61. Крстовић), Гарсија (од 73. Бен), Симић, Томане (од 46. Павков).

ЦЕЉЕ: Јурхар, Кадушић, Стојиновић (од 77 Флис), Чалушић (од 66. Залетел), Марандићи, Антанавичијус, Бенедичић (од 66. Штравс), Божић, Лотрич (од 49. Плантак), Керин (од 77 Кљун), Визингер.

Конатар: Дао сам све од себе, штета због примљеног гола

Млади фудбалер Црвене звезде Марко Конатар након утакмице са Цељем (1:1) оценио је да су црвено бели јефтино примили гол у последњим минутима и да остаје жал што нису успели да искористе предност до краја.

"Доста смо се мучили око постизања гола и зато нам је жао што смо тај гол примили брзо", рекао је Конатар новинарима у Белеку.

Он је додао да је меч био доста тежак, да су играчима биле тешке ноге, поготово што је то некима била друга утакмица у два дана.

"Задовољан сам игром, поготово на утакмици са Вардаром, као и данашњом у фази дефанзиве, али ми је мало засметала промена позиције (са левог бека на штопера). Ипак, трудио сам се да се прилагодим што боље'', рекао је Конатар и додао да не може да каже још ништа по питању останка у првом тиму.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести