Реванш баража за Новосадску лигу

После првог полувремена баража за попуну Новосадске фудбалске лиге између Новог Сада и Шајкаша  ни једна екипа није стекла предност (2:2), па ће данашњи окршај у Ковиљу одлучити која ће екипа  у новој сезони играти  у подручној лиги. 
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

На Детелинари је виђена занимљива утакмица,  после изједначеног првог дела Ковиљчани су у наставку повели , али су „канаринци” успели да изједначе,а у финишу, после искључења  Рулића, могли су и да победе.  Ковиљани су били огорчени на суђење у првој утакмици, али се надају да ће у реваншу успети да победе и  сачувају статус у Новосадској лиги.  -Очекује нас тешка  и неизвесна утакмица – каже спортски директор Шајкаша  Миодраг Драгићев Сеад .-  На Детелинари смо одиграли добар меч, били смо ближе победи, али су домаћини успели да изједначе. Одлучиће нијансе, надамо се да уз подршку публике можемо до успеха. Сигурно је да нећемо бранити реми, покушаћемо да  постигнемо гол што би нам олакшало да стигнемо до циља.

И у табору Новог Сада верују да могу до успеха, без обзира што су на свом терену само ремизирали.

У оваквим утакмицама домаћи терен не значи ништа – сматра играч и тренер  Секула Рашиован.-  Имамо  сасвим добар резултат. Надамо се да доброј игри и пласману у виши ранг.

Реванш утакмица између Шајкаша  и Новог Сада игра се данас од 18 сати у Ковиљу.

Г. К.

Турнир у малом фудбалу

Ковиљчани и овог лета, на терену Основне школе  „Лаза Костић”, организују турнир у малом фудбалу, која окупља око 30 екипа. Турнир би требао да почне 3. јула, а играло би се  у вечерњим часовима.

Пријаве се свакодневно примају, уз уплату од 10.000 динара, у Кафеу Маркони и Кафеу Пестина у Ковиљу,а  ближе инфорације се могу добити на телефон 069/188- 8132. Наградни фонд је преко 200.000 динара,а планирано је да прваку припадне 150.000 динара.  

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести