Резервни тим Бразила изгубио од Камеруна

Камерун1(0) Бразил 0(0)
с
Фото: Танјуг (AP Photo/Andre Penner)

Као што се и очекивали Бразилци су у мечу са Кемруном извели резервни тим, који се није прославио. Јесте „кариоке“ су све време сусрета били бољи, имали више лопту у својим ногама, али није било превише идеја у игри Фреда, Фабиња и Антонија. Камерунци се стрпљиво бранили и на крају после једне контре постигли погодак, за велико славље.  Додуше, овај погодак им ништа није донео, као ни пораз Бразилцима, који су остали при у групи.

 Од првог минута фудбалери Бразила су имали иницијативу, нападали али ти напади су били јалови. У првом делу сусрета само се Мартинли нашао у шанси. Први пут је тукао главом са седам метара, али је голман Емаси, фантастичном интервенцијом лопту избацио у корнер,а потом пред крај  првог полувремена шутирао је са двадесетак метара, али је голман Камерунца одлично реаговао.

 И онда у надокнади времена и Камерунци су имали сјајну прилику, после лепе комбинације Мбеумо је искоса главом тукао, али је Едерсон успео да заустави лопту.

И у  другом делу Бразилци су имали више лопту у ногама, нападали али нису успели да пробију бедем „лавова“, покушавали су Мартинели, Антони и Жезус, али недостајао им је завршни ударац.

Каки је меч одмицао Канерунцуи су били све смелији и у надокнади успели су да постигну погодак. С десне стране центрирао је Ан гуиса,а времешни Абубакар је утрчао у празан простор и главом са десетак метара матирао Едерсона. 

ЛУАИЛ: Лусаил стадион, гледалаца око 80.000, судија: Елфатах (САД),стрелац Абубакар у 93. минуту,  жути картони: Кунде, Фаи, Толо, Абубакар (Канмерун). Милтао (Бразил), црвени картон: Абубакар (Канеруб)

КАМЕРУН – Емпаси – Фаи, Ебосе, Вох, Толо – Ангуиса,  Кунде (Нихам), Мбеумо (Екамби), Чупо Мотинг, Нгамале (Нибекели) -  Абубакар.

 БРАЗИЛ: Едерсон – Дани Алвеш, Милитао, Бремнер, Алекс Телес (Маркињос) – Фабињо, Фред (Гимараеш), Антони (Рафиња) – Родриго (Риберио), Мартинели, Жезус (Педро).

Г. Ковач

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести