РФК Нови Сад поражен од олимпијске селекције УАЕ

Фудбалери РФК Нови Сад поражени су од олимпијске селекције Емирата са 1:0, у утакмици одиграној у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.
с
Фото: Јелена Грлић

Гости су једини гол постигли у 43. минуту, после чега “канаринци” нису успели да се врате у меч, па су и у другом контролном сусрету остали без победе, после ремија са Бечејем (1:1) на старту припрема.

Упркос неповољном исходу, стратег жуто-плавих Александар Радуновић задовољан је партијом свог тима.

– Једна добра утакмица за нас, атипична, јер нас у нашем такмичењу неће чекати овакав ривал са оваквим стилом игре. Добар интензитет, добра трка, добро смо били организовани у већем делу утакмице. Промашили смо неке ситуације које не смемо да промашујемо, ако хоћемо да се такмичимо на озбиљном нивоу. Видео сам и неке ствари које су биле много боље него у претходној утакмици, што је у овом моменту за мене и најбитније – рекао је Радуновић.

Стартних 11 против селекције УАЕ чинили су: Елесин,  Милошевић, Илић, Благојевић, Тричковић, Кокановић, Каришић, Вукасовић, Вукмановић, Милосављев, Вујаклија, док су са клупе шансу чекали Новић, Андрејевић, Владисављевић, Б. Јовановић, Ј. Илић, Сердар, В. Илић, Влалукин и Пепић.

“Канаринце” у недељу очекује нова припремна утакмица против Текстилца, док ће у последњој провери пред старт сезоне ривал бити Лозница. Тај сусрет на програму је 23. јула.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести