Роберто: Још нисам продужио уговор са Барселоном, не знам да ли остајем у клубу

БАРСЕЛОНА: Фудбалер Барселоне Серхи Роберто признао је данас да још није почео преговоре у вези продужења уговора са каталонским клубом, преносе шпански медији.
YT
Фото: Youtube Printscreen

Роберто је у јуну ове године потписао нови уговор са Барселоном и одрекао се великог новца како би помогао каталонском клубу да се финансијски стабилизује.

Он има уговор са екипом са "Ноу Кампа" до краја сезоне. Један од четири капитена Барселоне наводно је пристао да му се годишња плата смањи са девет на три милиона евра.

"Тренутно сам плаћен као јуниор, као да сам тек стигао из другог тима. Међутим, поносан сам јер желим да останем на 'Ноу Камп'. Новац ми није битан", рекао је Роберто.

Он се нашао на удару навијача због лоших игара ове сезоне, али и чињенице да је међу последњима пристао на ревизију уговора.

"Последњих неколико година нисам уживао играјући, јер нисам био физички спреман. Имао сам тежак период због низа повреда, али сам уверен да ће следећа година да буде другачија. Бићу бољи него икада", истакао је фудбалер Барселоне.

Роберто (30) је говорио и о томе да ли ће и наредне сезоне играти за Барселону.

"Тренер (Ћави) ми је рекао да ме жели, али још нисмо почели преговоре око новог уговора", закључио је Роберто, који је за Барселону одиграо 328 утакмица и постигао је 14 голова уз 39 асистенција.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести