Роналдо с Месијем на партији шаха: Победа је ментално стање

Кристијано Роналдо и Лионел Меси, два фудбалера који су обележили деценију за нама, сликали су се за кампању модне куће Луј Витон играјући шах.
p
Фото: Instagram@Cristiano

Ова историјска партија која је одиграна пред вероватно последњи Мундијал за оба фудбалера помирила је посвађане фанове а оне који су се толерисали посвађала.

Фотографију коју је направила Ени Лејбовиц, објавио је на свом Твитер профилу Кристијано Роналдо уз опис да је победа ментално стање.

Два фудбалера водили су љуте битке на мечевима између Барселоне и Реал Мадрида, а њихови фанови воде још љуће на друштвеним мрежама. Иако су фудбалери увек показивали поштовање један према другом, то се не може рећи за навијаче ова два већ сада легендарна фудбалера.

Разнолики су били коментари на објаву, неки су пажњу обратили на партију шаха, неки су били срећни што их виде заједно, неки су закопали ратне секире, а неки коментарисали Роналдове обрве.

Један од навијача показао је да се нада неком другачијем сусрету у наредном периоду.

С обзиром на то да вероватно последњи пут наступају на Мундијалу, сви навијачи ова два фудбалера волели би да виде Месија и Роналда у финалу. Ко ће бити матиран, фудбалер који изгуби партију шаха или онај који пре заврши такмичење на првенству света?

РТС 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести