Роналдо велика жеља Пари Сен Жермена

Најбољи играч Јувентуса и прва звезда црно-белих Кристијано Роналдо могао би у будућности да напусти Торино, после интересовање клубова из МЛС-а, француски шампион Пари сен Жермен поново је изразио амбицију да ангажује Португалца.
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Наиме, пребогати газда ПСЖ-а Ал Келаифи и даље сања да доведе Роналда на Парк принчева и тиме оствари фудбалске снове, ацља портал Србија данас.

 У разговору за „Франс Фудбал“ признао је да види Кристијана као ”великог узора свим спортистима у будућности”.

– Дивим му се на његовој чудесној мотивацији. Он сваким новим даном жели да буде бољи, жели да напредује. Такво размишљање га стално доводи до његових граница. Из сезоне у сезону својим темпераментом показује посебну одлучност и има фантастичну снагу карактера - рекао је председник Парижана Ал-Келаифи.

Подсетимо, Кристијано је у лето 2018. стигао у Торино из мадридског Реала, али је после тога открио да ни ПСЖ није искључена дестинација за наставак његове каријере. Наводно су Свеци били заинтересовани за услуге сјајног Португалца, али њихова понуда није прошла.

Судећи према речима Ал-Келаифија, Португалац је и даље велика жеља шампиона Лиге 1,  па не би требало да зачуди ако ускоро видимо Роналда у дресу француског великана.

 

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести