Руководство Манчестер јунајтеда љуто на Роналда

МАНЧЕСТЕР: Челници Манчестер јунајтеда огорчени су на португалског фудбалера Кристијана Роналда који наводно жели да напусти клуб са "Олд трафорда", преносе британски медији.
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Роналдо се прошле године вратио у Манчестер јунајтед, али са "црвеним ђаволима" имао је разочаравајућу сезону.

Португалац је постигао 24 гола на 37 утакмица, али Јунајтед није освојио ниједан трофеј нити је изборио пласман у Лигу шампиона.

Роналдо је запретио одласком ако челници клуба не обезбеде појачања у летњем прелазном року.

Италијанска "Република" је недавно тврдила да би Рома желела да доведе Роналда да би сарађивао Жозеом Мурињом, али је проблем плата португалског фудбалера.

Шпански спортски лист "Марка" је тврдио да Роналдо има понуду Реала, јер жели да игра Лигу шампиона наредне сезоне. Немачки медији су тврдили да славни португалски фудбалер жеља челника Бајерна, али су представници немачког шампиона демантовали ове информације.

Британски "Атлетик" наводи да Роналдов менаџер Жорж Мендеш покушава да фудбалера "црвених ђавола" прода Челсију.

Тај лист је пренео да се Мендеш састао са новим власником Челсија Тодом Болијем, а главна тема је била прелазак Роналда у лондонски клуб. Међутим, до договора није дошло.

Челници Манчестер јунајтеда су огорчени и љути на Роналда, јер су путем медија сазнали да преговара са другим клубовима.

Нови менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг жели да Роналдо предводи тим у наредној сезони, а очекује да се португалски фудбалер појави почетком јула на припремама "црвених ђавола" за наредну сезону.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести