Салах: Испунила ми се жеља, ушао сам у историју Ливерпула

ЛИВЕРПУЛ: Фудбалер Ливерпула, египатски репрезентативац Мохамед Салах, изјавио је да му се испунила жеља да постане најбољи стрелац  у историји тог енглеског клуба у Премијер лиги, преносе британски медији.
l
Фото: Youtube Printscreen

Ливерпул је синоћ победио Манчестер јунајтед са 7:0 у мечу 26. кола Премијер лиге, а египатски фудбалер је постигао два гола. Салах је постао најбољи стрелац у историји Ливерпула у Премијер лиги са 129 голова. Он је оборио рекорд легендарног нападача Ливерпула Робија Фаулера, који је током играчке каријере постигао 128 голова за клуб са "Енфилда" у Премијер лиги.

"Ово је јако посебан и важан тренутак за мене. Не могу да лажем, ово сам желео од када сам дошао у Ливерпул. После моје прве сезоне у Ливерпулу само сам размишљао о рекорду. Оно што је невероватно да сам ушао у историју Ливерпула на мечу против Манчестер јунајтеда и то на утакмици која је завршена резултатом 7:0", истакао је Салах. Репрезентативац Египта је у Ливерпул стигао 2017. године из Роме, а ове сезоне у Премијер лиги одиграо је 25 мечева и постигао је 11 голова.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести