САМО ТРИ МЕСЕЦА ПОСЛЕ ВЕНЧАЊА Жена бившег голмана Арсенала ПРЕМИНУЛА НАКОН КОМПЛИКАЦИЈА ОД КАНЦЕРА (ФОТО)

Некадашњи голман Арсенала, а сада члан Дерби Каунтија, Џош Викерс није наступио овог викенда за свој клуб због трагичног разлога - његова жена преминула је само три месеца након њиховог венчања.
a
Фото: Tanjug (AP Photo/Kin Cheung)

Она је боловала од канцера, а млади 27-годишњи фудбалер је потпуно сломљен након трагичних вести.

- Писао сам и брисао све толико пута. Још не могу да нађем праве речи и мислим да их никада нећу ни наћи. У уторак је моја жена изгубила битку против канцера - тужно је објавио Викерс, па наставио:

- Лаура је била најснажнија, најхрабрија и најдража особа коју сам икада упознао. Упркос свему што је пролазила, увек је настављала да се смеши и никада није дала да је било шта омете да има леп живот.

Истиче Викерс да ће увек памтити своју супругу.

- Плакали смо, смејали се, играли кроз све заједно. Ценим сваки моменат који смо заједно провели од тренутка када смо се упознали до оног када си мирно отишла на други свет. Знам да ћеш одозго гледати на мене и наставити да ме инспиришеш сваког дана. Хвала свима који су подржали мене и обе породице у овом тешком времену. Захвалан сам што имам такве пријатеље и породицу - нагласио је Викерс.

Његов клуб Дерби Каунти је после меча направио заједничку фотографију са навијачима и његовим дресом, а на друштвеним мрежама је оставио поруку: “За Џоша”.

Дневник/Ало

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести